Counseling

Begeleiding

Om allerlei redenen kunt u een periode een onafhankelijke gesprekspartner willen hebben.

U kiest hiervoor, omdat u een moeilijke periode meemaakt op uw werk.; uw carrière verloop niet zoals u dat gepland heeft.; u heeft problemen in de persoonlijke sfeer en u wilt toch goed blijven functioneren op uw werk ;  u merkt dat u moeilijk in contact komt met belangrijke mensen in uw omgeving. ; er heeft zich  een ingrijpende gebeurtenis in uw leven voorgedaan of U bent afgebrand op het werk.

Meer dan voldoende reden om met een professional in contact te komen.

Mijn expertise is gebaseerd op 25 jaar ervaring als  hulpverlener, docent trainer en coach. Van mij kunt u verwachten dat ik in staat ben aan te sluiten bij uw probleem en veel inzicht heb in allerlei facetten van het leven. Daarnaast heb ik veel ervaring en inzicht in relaties en problemen rond arbeid..

Aanmelding en kennismaken

Wanneer u zich aanmeldt krijgt u kosteloos een eerste kennismakingsgesprek op mijn kantoor. Met u wordt besproken of begeleiding de juiste werkwijze is voor uw vraag of probleem. Eventueel krijgt u advies over meer passende hulpverlening. Vervolgens wordt samen met u gekeken op welke wijze de begeleiding gefinancierd kan worden.