coaching voor mannen

Het antwoord op:

Hoge werkdruk en stress    
Vermindering van energie.  
Piekeren    
Afname van plezier in relaties

Soms zijn mannen in staat om in ieder stadium van hun leven een nieuwe uitdaging te vinden of een oude passie nieuw leven in te blazen. Zij blijven energiek en gepassioneerd,. Zij hebben geleerd van de vele ervaringen die ze hebben opgedaan en passen die levenslessen toe in nieuwe uitdagingen. Daarnaast hebben ze geleerd hun ervaringen te delen met andere mannen. Ze leren ook van de ervaringen van anderen

Veel mannen bereiken met behulp van coaching, gericht op ervaringsleren, nieuwe uitdagingen in hun leven, of ze ontdekken hoe ze de oude uitdagingen nieuw leven in kunnen blazen.

Een belangrijk hulpmiddel voor veel mannen is de metafoor van de almachtsdriehoek

Een coachee laat mij het volgende weten.
Hierbij een terugkoppeling van hoe het nu met mij gaat.
Het gaat heel goed. Het lukt mij, ondanks een hectische periode( huis verkocht, druk op zoek naar een nieuw huis), om weer te genieten. Van zowel mijn gezin als mijn eigen hobby’s. En voor dat laatste is niet altijd evenveel tijd, maar ipv dat ik daardoor geïrriteerd raak, lukt het mij nu veel beter om het “tijdelijk” even aan de kant te zetten en het op een later tijdstip op te pakken.
Hoe is het met jouw ontwikkelingen?
Ps: wat voor mij het meeste heeft geholpen en nog steeds helpt is de cirkel van de almacht. Een nuttige tool om op een andere manier naar stresssituaties te kijken.
Succes in ieder geval met het ontwikkelen van jouw eigen plannen!
Richard